ShopExpo 2015 – networking až v první řadě

ShopExpo 2015 – networking až v první řadě

shopexpo_4

Kdo z vás váhal, zda do Ostravy na megalomanskou akci pár lidí z NetDirectu a Dark Side vyrazit? Kdo z vás to nakonec vzdal a po posledním omrknutí set-upu řečníků definitivně ignoroval „call to action“ tlačítko „registrovat“?

NO, tak nevím, zda jste neprohloupili.

Nemám ráda, když se říká „děláme to jinak“, ale akce v Ostravě byl vážně punk! Nebudu – jako ostatní reportáže – omílat úroveň řečníků a prezentací (to konečně zkuste posoudit zde nebo v prezentacích, až budou vyvěšeny), ale zaměřím se na to podstatné, o co šlo organizátorům především, a to je networking. Ten byl podpořen maximálně!

Tak schválně, na jaké konferenci jste viděli tuto statistiku?

shopexpo_tweet1

Na jakou akci jste mohli jet hromadně vlakem z Prahy a už u Pardubic (!) jste měli vypitý celý bar, jako se to stalo kolegům z jednoho (ne)významného zbožového porovnávače? 🙂

Kdo z vás už cestou vlakem potkal vizionáře světového formátu – Steva Jobse?

Mimochodem, na které konferenci se stalo, že se takto významná postava beze stopy ztratila mezi stánky H1 a Google? 🙂

shopexpo_tweet2

Živé koncerty seladona Radka Pastrňáka z Buty a příjemně poskakujících Mňágy a Žďorp byly skvělým startovákem pro Stodolní after party, ze které se ani jeden den neodcházelo před východem slunce a příjezdem policie.

shopexpo_tweet3

Prvnímu ročníku ledacos odpustíte. Třeba ne úplně dobře časově„zmanažovaný“ catering nebo absolutně nepochopitelnou přednášku o Colours of Ostrava před impozantně zaplněným sálem v úvodu celé akce.

shopexpo_tweet4

Ale pohled na pařící „partu“, kterou se povedlo udržet na maximálně dvou místech (Gong a Stodolní), byl super! A taky to bylo organizačně jednodušší pro nás headhuntery. 🙂 A o maličko jiné než bandičky freelancerů migrující na Marketing Festivalu po Brně. A na závěr pár díků:

  • Díky za skvělou akci, kde jsem se měla možnost seznámit s více lidmi, než si dokážu reálně zapamatovat.
  • Díky Milošovi Čermákovi za jeho surově syrový stand-up o tom, že minimálně pár nás z pléna hostů do dalšího ročníku ShopExpa umře.
  • Díky všem tanečníkům, kteří mi pomohli protančit dvoje střevíčky, a mému vnitřnímu motorku, který vydržel 52 hodin nespat.

shopexpo_tweet5

A než se organizátoři rozhodnou, zda bude další ShopExpo, tak začínám držet palce o 2 roky „chytřejšímu“ Jindrovi Fáborskému do Brna. A, Jindro, kdybys stál o dobrý tip, tak se ozvi, máme něco skvělého v rukávu. 🙂