Šance pro všechny Holky z marketingu

Šance pro všechny Holky z marketingu

NTD_9651

V Online People ctíme zásadu, že má každý dostat příležitost ukázat, co dokáže. Proto jsme pro facebookovou skupinu Holky z Marketingu uspořádaly jejich první konferenci. Cílem akce bylo dát příležitost jejím členkám, aby prezentovaly své případovky (praktické a zajímavé pracovní zkušenosti), třeba vůbec prvně ve svém životě, dalším specialistkám z branže.

HzM

Od Žanety jsme slyšely zajímavosti o positioningu značky, Tereza nám ukázala nový pohled na neprodejní texty a od Adriány jsme se naučily efektivně komunikovat s grafickým designérem. Soňa představila spolupráci s YouTubery, Andrea navázala případovkou o podpoře olympijského týmu a Petra nás připravila na to, jak neprodělat kalhoty v PPC. Celý program doplnila i Pavlína Louženská, zakladatelka skupiny Holky z marketingu, se svou motivační řečí.

FullSizeRender

#HzM2

Protože si skromně myslíme, že se akce opravdu povedla a byla přínosná po všech stránkách, připravujeme pro vás druhé kolo. A zase dáváme příležitost nejzajímavějším, nejkonkrétnějším a nejpraktičtějším příspěvkům. Už teď nám můžete posílat krátké anotace toho, co chcete říct. Vašimi příspěvky se poctivě a zodpovědně probereme a vybraným holkám pomůžeme jejich téma krásně vycizelovat do finální asi 15 minutové prezentace. Určitě můžeme slíbit, že uděláme maximum, aby náš odpolední přednáškový event byl vědomostně našlapaný, přátelský a velmi, velmi neformální :).

Konkrétní časový harmonogram budeme průběžně aktualizovat, pro tuto chvíli si zapamatujte, že akce proběhne ve středu 3. května odpoledne v Amazon Court na Rohanském nábřeží.