Konference #HZM 3 je tady!

Konference #HZM 3 je tady!

NTD_9651

Pište si do diářů – čtvrtek 29. června!

Na poslední konferenci #HZM se nám opět potvrdilo, že je o tenhle event dost velký zájem, takže neváháme a před začátkem hlavní dovolenkové sezóny připravujeme v pořadí už třetí konferenci holek z marketingu. Ve čtvrtek 29. června od 16 hodin se můžete těšit na další mini konferenci, která proběhne tradičně u nás v kancelářích Online People v pražském Karlíně.

Inspirace! A taky drink:)

Vzájemně se inspirovat, předat si novinky z oboru, vyměnit si zkušenosti a kontakty, no prostě pravý marketingový pokec u skleničky (tentokrát třeba v baru u řeky!) jako smysl a cíl naší akce zůstává. Ale přidáváme i dvě novinky. Na rozdíl od předešlých konferencí se tentokrát zaměříme na jednu oblast – těšit se můžete na téma performance. Tou druhou je, že vám chceme půlku programu naservírovat – oslovili jsme spíkry ze značek Alza, Slevomat, ZOOT, abychom jim společně mohli nahlédnout pod pokličku. Ale druhou část programu, jak je zvykem, vytvoříme společně!

Hledáme tedy tři spíkry z vašich řad! Pochlubte se nějakou pěknou case study na téma performance, naučte nás pracovat s novým nástrojem, předneste nám, jaké kroky vašemu klientovi ušetřily náklady a vydělaly peníze? Ze zaslaných příspěvků vybereme společně tři nejlepší témata. Spíkři, voláme vás! Dejte o sobě a vašem tématu vědět na jsemspikr@onlinepeople.cz

Program budeme postupně doplňovat, ale už můžeme odtajnit toto:

Program #HZM vol. 3 – čtvrtek 29.6.

15.30 – 16.00 Registrace
16.00 – 16.30 International performance v ZOOT.cz, Hynek Zbořil
16.20 – 16.50 Výzvy k akci, Kateřina Vlčková, freelancer
16.50 – 17.20 Vychytávky z GA, Šárka Cihlová, Redmedia
17.20 – 17.40 Přestávka
17.40 – 18.10 Video kampaně pro performance marketing ve Slevomatu, Radek Hudák
18.00 – 18.30 Atribuční model v praxi eshopu Alza.cz, Radomír Vychodil
18:30 – ? Vstřebávání informací a zážitků z prezentací

Pravidla hry

Zakládáme si na tom, že jsou naše akce neformální, místy lehce punkové a aktuální komunikace probíhá přes náš fcb a fcb skupinu #Holkyzmarketingu, ale přesto jsme dali dohromady několik malých vodítek, která zjednoduší organizaci a komunikaci se spíkry, i s vámi účastníky. Holky z marketingu nám každým dnem přibývají, takže naše malá pravidla budou zejména pro nováčky prvním záchytným kamenem. Není to složité, mrkněte na to:

Pro spíkry:
  • Představ nám případovku na jsemspikr@onlinepeople.cz – popiš problém, jeho řešení a přínos pro klienta.
  • Ukaž vše prakticky – nástroje, čísla.
  • Nechceme žádné self-promo, ani promo agentury, kde jsi zaměstnán – tomuto představení věnuj max 1 slide.
  • Nejpozději do 20. 6. pošli stručnou a jasnou anotaci prezentace, ať se dá porovnat s ostatními zaslanými příspěvky.
  • Budeš-li vybrán, prezentaci dopracuj a finální pdf prezentaci pošli nejpozději den předem, ať se vyhneme technickým komplikacím na začátku.
  • V průběhu přípravy prezentace jsme ti na jsemspikr@onlinepeople.cz k dispozici pro jakékoliv dotazy.
  • O nahrání prezentace se postaráme, ale chceš-li si to zkontrolovat na místě, dostav se chvilku před registrací.
  • Na prezentaci máš 15 minut, dalších 5 je připraveno na dotazy. Po 20 minutách budeš nemilosrdně ukončen za zvuků trianglu :), aby se dostalo na ostatní spíkry.
  • Svou účastí dáváš souhlas, že prezentace může být sdílena účastníkům či novinářům a z prezentace může být pořízen záznam (nejčastějši fotografie).
  • Kdyby ti připravovaná prezentace časově nevyšla, neprodleně upozorni Online People, ať můžeme dát šanci bramborovému medailistovi-spíkrovi:).
Pro účastníky
  • Dáváme šanci neobjeveným hvězdám – každý účastník může být i spíkrem! Neboj se a pošli svůj příspěvek. 
  • Když si netroufáš jako spíkr, zaregistruj se a rovnou si platbou pojisti účast. Akceptujeme jen registrace přes tento formulář.
  • Židle na akci stojí 300,- Kč a číslo účtu akce je 2100700361/2010. Potvrzení pošleme na email, který jsi zadal při registraci.
  • Platbu za účast jsme stanovili tak, aby nikoho nebolela, ale zároveň aby bylo škoda ji nevyužít. Proto pamatuj – platba je nevratná. Nám pomáhá jen zčásti pokrýt nezbytné náklady. Pokud peníze neobdržíme do 3 dnů od registrace, rezervaci rušíme a dáme šanci dalším zájemcům.
  • Nemůžeš-li přece jen přijít a máš za sebe náhradnici, info o změně pošli na e-mail: hzm@onlinepeople.cz. Jinou formu hlášení náhradníků (FB messenger) bohužel nemůžeme akceptovat – dělá to jen zmatky a starosti:).
  • Potřebujete-li fakturu na firmu, rádi vám ji připravíme, ale prosíme o vyplnění kolonky IČ.
  • Po každé 15 minutové prezentaci je čas 5 minut na vaše dotazy. Nebojte se ptát – jsme tu přece od toho! Fotit si prezentace nemusíte, rádi vám je po akci nasdílíme.  
  • Za jakékoliv dotazy, nápady, návrhy na zapojení budeme vděčni na hzm@onlinepeople.cz.

Do naší akce se zamiloval i časopis Marie Claire, takže můžeme odborná témata vyvážit tématy lifestylovými a odnést si od nás časopis jako malý dárek. Kdo je lačný performance novinek, tipů, best practices, chce je sdílet nebo si je jen poslechnout, už teď si chytá svoji židli! Link na registraci najdete zde.

Těšíte se? My už moc!:)