Kde se učit online offline

Kde se učit online offline

eshopista_230620154

Pokud už máte dost vysedávání u počítače, vyrazte mezi lidi. Přinášíme vám seznam internetových projektů a akcí, díky kterým se potkáte F2F s inspirativními lidi a dozvíte se zajímavosti ze světa online i mimo něj.

Zdarma nebo za drobný poplatek

  1. Barcamp a Basecamp: Otevřené konference a workshopy na různá témata a v různých městech světa včetně těch v České republice, které se často věnují i marketingu a online problematice. Zkusit například Shopcamp, E-shop víkend nebo zkouknout některý ze záznamů z brněnského barcampu.
  2. Communication Wednesday: Dozvíte se něco o telekomunikacích, mediálních a technologických službách a taky aplikacích.
  3. Marketing Monday: Marketing, média, reklama online i offline.
  4. Eshopista: Moderovaná e-commerce setkání, při nichž nakouknete pod pokličku úspěšných e-shopů.
  5. Library Marketing Tuesday: Konference pro knihovníky, která nadchne každého marketéra, i kdyby o knížku nezakopl už hezky dlouho.
  6. Naučmese: Kurzy na rozmanitá témata od těch, co to umí víc, pro ty, co to umí míň, třeba na téma Co chce každý eshopář vědět o prodávání přes Heureku? nebo Vydělávej na internetu s affiliate marketingem.
  7. Meetup: Když se potkají sousedé a spolu se učí, podnikají, baví. V Praze například narazíte na skupiny Global Startup Marketing, Prague Enterpreneurs Meetup nebo Bohemian Digital Brigade.

Investice ve vyšších částkách

  1. E-business Forum: Konference pro internetové odborníky se zaměřením na e-commerce sféru. Pořádá jí APEK a Thuersday Business a na své si na ní přijdou marketingový a online specialisté.
  2. Copycamp:
  3. Marketing Festival 2015: PPC, SEO, online marketing, content marketing, webová analytika, přednášky, workshopy a řečníci z ČR i zahraničí, to vše v Brně.

    BRNO from EMproduction on Vimeo.
  4. WebTop 2015: To nejlepší z digitálního marketingu pro byznys.