Chystáme první marketingovou konferenci pro Holky z Marketingu

Chystáme první marketingovou konferenci pro Holky z Marketingu

img_9439

Komunita Holek z marketingu se každým dnem rozrůstá. V minulosti jsme pro ně připravili krátký workshop sociálních médií a protože jsme měli na akci výborné ohlasy, rozhodli jsme se navázat na původní myšlenku iniciativy Holek z marketingu (zvýšit poměr žen na pódiu, v technologiích, CxO pozicích) a uspořádat pro ně jedinečnou konferenci. 

img_9438

Jedná se o událost, která je otevřená všem holkám, ženám, dámám ze všech oblastí marketingu. Je nějaký problém, který jste řešily a úspěšně vyřešily? Neváhejte se přihlásit. Celodenní konference bude probíhat formou krátkých prezentací (15 – 20 minut), kde zájemkyně představí případovou studii, na které se podílely. Pro více informací navštivte facebookovou skupinu #HolkyzMarketingu, kde je spuštěna registrace samotné události. Společně se svými kontaktními údaji dámy mohou zaslat návrh případovky včetně problematiky, zvolených nástrojů a řešení. Před nadcházející konferencí pak bude možné vše odborně zkonzultovat, abychom výsledné prezentace vyladili k dokonalosti.

Cílem konference je především vyzkoušet své prezentační schopnosti v neformálním, přátelském prostředí, získat přehled o novinkách a o tom, co se kde děje, prodiskutovat tipy a triky, seznámit se, navázat vzájemně nové kontakty a v neposlední řadě se také pochlubit svými úspěchy. 🙂

img_9434

Konferenci obohatí cenné zkušenosti hosta z oblasti marketingu. Tím bude marketingová ředitelka Zootu a zakladatelka skupiny #HolkyzMarketingu Pavlína Louženská. Chybět nebudou ani fashion stylisti Zootu a další doprovodný program. Celou událost v duchu “holky sobě” zakončíme večerním drinkem, kde bude prostor pro závěrečný networking. Akce se uskuteční 8. 12. 2016 a my se nemůžeme dočkat.